Általános Ultrastar Problémák És Beállítások > Általános Ultrastar Beállítások

Karaoke beállítás

(1/1)

acet:
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy rátaláltam ugyan erre a karaoke programra, ami nagyon tetszik mindenkinek a családban, de karaoke-zni nem nagyon tudunk vele.
Én számítógépen használom a programot, nincs külön asztali lejátszóm hozzá. Én csak azt szeretném, hogy csak a dallam szóljon, és csak a mi hangunkat lehessen hallani, az eredeti éneket ne. Hogy lehet ezt beállítani?
Előre is köszi!

Dartsman:
Szia Acet!

Az a helyzet, hogy ami a karaoke alatt szól az mp3 és ott nem lehet levenni az énekrészt róla, de ha instrumentális mp3-ról van szó abban csak a zene megy és Te énekelsz, de azt nehéz megszerkeszteni is.

Remélem választ tudtam adni a kérdésedre.

Ha van valami várjuk kérdéseidet!

Üdv...

eszandi:
Sziasztok
kellene egy kis segítség.leírnám hogy hogyan használom a programot.Windows 7-re van telepítve, rá van kötve egy tv-re így átmegy a kép.a hang a számítógép ből jackdugó-jackdugó kombinációval megy át a tcv-re egy kis kezdetleges keverőpult közbeiktatásával.a probléma csúszik a hang, illetve hogy amikor nem éneklünk akkor is megy a sávban a csík gondolom az alapzenét érzékeli.kellene hozzá hangfal?erősítővel?kérlek segítsetek

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése