Általános Ultrastar Problémák És Beállítások > Általános Ultrastar Program Hibák

Mikrofon érzékelés

(1/1)

mate08:
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a mikrofont nem tudom beállítani, mikor elindítok 1 dalt akkor olyan mintha énekelnék, közbe bele se szólok a mikrofonba. A beállításoknál is ha nem szólok bele úgy érzékeli, mintha beszélnék a mikrofonoba. Már elolvastam mindent de erre a problémár a nem találtam sehol se választ. Biztos nem én vagyok hibás mert másik 2 gépen tökéletesen működik amiken szintén én állítottam be mindent és ugyanazzal a mikrofonnal lett próbálva és ugyanaz a verzió mind a 3 gépen (1.1.0). Légyszíves segítsetek!!

Duracell:
Szia ha jol sejtem akkor a hangbeállitásokkal van problémád. ott lehet a gond a keverőnél. valamit le kell szerintem némitanod mert ha minden igaz ugy érzékeli h ami szol a hangfalbol az a jel bemegy a mikrofonba is. hu ez bonyesz, de valamit némits le windowson belül a hang bemenetet vagy nem tudom. volt már nekem is ilyenem és csak egy pipa kellett valahova.

oscar32:
kapcsold ki a mikrofon erősítését az eszközök/beállitásoknál !

Viszont én pedig ezzel a Ultrastar Deluxe Challenge, Medley & Duet Edition R9.22-al nem birok hangot csikarni a mikrofonnal :(
A beállitások ugyan azok mint a delux 1.1.0-nál és még sem müxenek a mikik !
Ha valaki tudna valamit hozzá füzni azt szivesen venném :)

warez:
Sajnos ez az a probléma amit látni kell :(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése